Foto service

Foto laten bewerken

U kent het vast wel: op een dagje uit heeft u een aantal mooie foto’s gemaakt. Eenmaal thuis start u de computer op en wat blijkt?! De foto’s zien er een stuk minder mooi uit dan u van tevoren had gedacht.

De belichting valt tegen of uw ogen zijn opeens rood in plaats van helderblauw… Gelukkig bestaat er software die deze problemen op kan lossen én mensen die hiermee overweg kunnen! U bent op de juiste plaats beland als u uw foto(‘s) wilt laten bewerken.

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • De foto retoucheren, denk aan sproeten weghalen en de huid “gladder maken”
  • De belichting beter afstemmen
  • Onnodige schaduw verwijderen of juist schaduw toevoegen
  • Een weerspiegeling toevoegen aan de foto
  • Een bepaalde kleur accentueren of juist weglaten
  • De afbeelding vrijstaand maken en voor een andere achtergrond plaatsen
  • En nog veel meer… Staat uw uitdaging er niet tussen? Neemt u dan gerust  contact met ons op.

 

Canvas

Een foto, bedrijfslogo of andere print op canvas wordt al snel een kunstwerk aan uw muur.
Bij kleurenfoto’s of prints op spierwit canvasdoek komen alle kleuren tot hun recht, maar ook foto’s in sepia of zwart-wit krijgen iets extra’s op canvas.
(Foto)posters geprint op canvas hoeven niet meer ingelijst te worden. Het doek wordt opgespannen op een houten spieframe van 2 cm dik en voorzien van een ophanghaakje. Wel moet u rekening houden dat rondom 2cm van de afbeelding over de rand van het frame gaat.
De canvasprints kunnen worden afgedrukt in uiteenlopende maten met een maximumbreedte van 1 meter en lengte van zo’n 3 meter.
Vooraf ontvangt u altijd via de mail  een impressie van hoe het uiteindelijke doek eruit komt te zien. Aan foto’s kunnen ook verschillende effecten worden meegegeven.